VGN Administratie en Advies is sinds 2012 in handen van Jan van Gastel en Arjan Nellen.

Het bedrijf bouwt voort op het succes van administratiekantoor J.Th.B. van Gastel dat in 1999 door Jan van Gastel werd opgericht.

VGN Administratie en Advies is snel en volledig in de verwerking van uw financiële administratie, kiest voor de persoonlijke begeleiding en laat het kwantitatieve resultaat vergezeld gaan van een helder advies. Het bedrijf volgt de digitalisering van administratieve processen op de voet en zet de mogelijkheden daarvan om in voordelen voor de klant.

VGN Adminstratie en Advies biedt u op elk moment een actueel overzicht van de administratie. Als klant van VGN Administratie en Advies bent u altijd bij!

Het kantoor, dat vestigingen in Wormerveer en Amsterdam heeft, begeleidt mkb-ondernemingen, kleine zelfstandigen zonder personeel (zzp) maar de deur staat ook  open voor particulieren.

Arjan Nellen

Partner

Jan van Gastel

Partner

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest op een accountantskantoor in Delft en nog eens 10 jaar op een accountantskantoor in Wormerveer heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben voor mezelf begonnen; eerst van huis uit met daarnaast een parttime loondienstverband maar na overname van een klein administratiekantoor werd parttime fulltime en werd er een kantoorpand gehuurd in Wormerveer.

Een toename van klanten via de bekende mond op mond reklame alsmede goede contacten met diverse banken leiden als snel tot het in dienst nemen van werknemers.

Sinds maart 2007 zijn we gevestigd op het huidige adres in Wormerveer

Werken bij VGN iets voor jou?

Bij jij de ideale collega dit ons team komt versterken?